Osta osamaksulla

 


Rahoituksen hakeminen on helppoa ja nopeaa. Kun tiedät toivomasi rahoitusmäärän (jopa 10 000€), voit tehdä hakemuksen alla olevalla sähköisellä hakemuksella tai paikan päällä asiantuntevan henkilökuntamme avustuksella. Luotonantaja on Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

  • Et maksa ostoksen teon yhteydessä mitään. Lasku ostoksestasi toimitetaan kotiisi ostokuukautta seuraavana kuukautena, jolloin valitset sinulle parhaiten sopivan maksuvaihtoehdon.
  • Saat aina 30–60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa.
  • Maksa valitsemassasi tahdissa - Jopa 12 kk korotonta maksuaikaa.

esimerkkiostos.png


Esimerkki on laskettu 12 kuukauden maksuvaihtoehdolle.
Pyöräpojat tili on jatkuva luotto, jonka minimiluottoraja on 1.500 euroa. Luoton muusta käytöstä voi seurata korkeampi tai alempitodellinen vuosikorko.
Luotonantaja: Resurs Bank AB, Suomen sivuliike.
 

Katso maksuvaihtoehdot

 

Saat luottopäätöksen heti ja tilin käyttöösi, kun olet allekirjoittanut luottosopimuksen sähköisesti TUPAS-varmenteella. Tämän jälkeen voit asioida liikkeessä näyttämällä oston yhteydessä voimassa olevan henkilötodistuksen. Voit myös korottaa jo olemassa olevaa luottorajaasi saman hakemuksen kautta.

Voit hakea rahoituksen (tekstiviestillä max. 6.000 €) myös kätevästi älypuhelimella lähettämällä maksuttoman viestin PYÖRÄPOJAT numeroon 18311. Saat paluuviestinä linkin luottohakemukseen ja päätöksen heti puhelimeesi!

Jos sinulla on kysyttävää hakemuksesta, rahoitusvaihtoehdoista tai tiliehdoista, ole yhteydessä Resurs Bankin asiakaspalveluun, puh. 09 622 4308 (ma-pe klo 8-18).

PP+RB-logot.png